Vásározóknak

Kedves Vásározó!

A Tatai Vadlúd Sokadalmon különleges vásárt szervezünk. Egyrészt a madarászathoz kapcsolódó szakmai vásárt tartunk, (távcsövek, szakkönyvek, madár festmények, túra felszerelések, madárbarát kert kellékei), másrészről természetbarát elveinkhez illeszkedő hagyományőrző, kézműves vásárt rendezünk.

Vásározók számára a jelentkezés menete:

Jelentkezési határidő:
- szeptember 15-től november 15-ig
- kizárólag emailen lehetséges

Feltételek:

1. Az árusítani kívánt termékről - szöveges leírást - fényképeket - jelentkezési lapot (honlapról letölthető) kérünk a következő email címre: vasar@vadludsokadalom.hu

2. A jelentkezés beérkezését követően lehetőleg két héten belül – de legkésőbb november 15-ig – visszaigazolást küldünk, hogy a jelentkező által árusítani kívánt termék összhangban van-e a tervezett vásár jellegével, és elfogadtuk-e jelentkezést.

3. A visszaigazolással egyidejűleg értesítést küldünk a fizetendő helypénz összegéről, amelyet a megadott számlaszámra kérünk 5 munkanapon belül átutalni.

4. A jelentkezést véglegesen elfogadni kizárólag a vásári díj beérkezésével tudjuk.

5. A jelentkezés egyéb feltételei és más fontos tudnivalók (érkezés, világítás stb.) az alábbiakban és a letölthető jelentkezési lapon találhatóak.

6. A vásár helyszínéről a „Térkép” menüpontban informálódhatnak. 

Köszönjük érdeklődését!


Letölthető 2014-es jelentkezési lap

 

Documents: